Hotel Aura

(Kostelecka 819, Prague)

Hotel Aura*** ligger i et roligt område i udkanten af Prag. Det er ideelt for gæster der selv kører i bil til Prag. Der er gratis aflukket parkering og hotellet har minibus der kører ind til centrum flere gange om dagen.

Hotel Aura er af rigtig god kvalitet og meget børnevenligt. Der er stor have til hotellet som kan benyttes.

Et rigtig godt hotel til prisen!

Kontakt os!!!

Check in og check ud:

Check in er kl. 14.00 og check ud er kl. 11.00

Priser (pr. værelse med morgenmad):

danske kroner lavsæson højsæson topsæson
Enkelt 250 300 400
Dobbelt 300 400 500
Tresengs 350 500 600
Firesengs 450 600 700
Femsengs 550 700 800


Kontakt os!!!

Vores egne lejligheder i centrum af Prag:

 • Lejlighed Soukenicka

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er delvis renoveret i juli 2006 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Udover denne perfekte beliggenhed har lejligheden 12 kvm tagterrasse med sol hele dagen. Der er elevator i ejendommen.
  soukenicka

 • Lejlighed Havlickova

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret i 2007 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Lejligheden har to separate soveværelser, fælles stur og stort køkkenalrum.

 • Lejlighed Anna

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret i 2008 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Lejligheden har to separate soveværelser og fælles stue m. køkken.

 • Lejlighed Martha

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret i 2008 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Lejligheden har stor stue og hems med sovepladser. Der er køkken og helt nyt badeværelse.