Betaling:

Ved bestilling direkte på hjemmesiden, skal betaling ske via bankoverførsel. Når vi har registreret betalingen vil vi straks sende en bekræftelse på modtagelse af beløbet samt voucher der virker som kvittering for betalingen.Afbestilling

 • Afbestilling tidligere end 15 dage: hele det indbetalte beløb refunderes.
 • Afbestilling 14 - 3 dage: der betales et gebyr på 10%.
 • Afbestilling 3-0 dage: 100% af første nat.
 • Ikke fremmøde: hele beløbet betales.

BANKOPLYSNINGER:

Danske Bank
Aabybro Afdeling
Aabybro Centret 12
9440 Aabybro
Telefon: (+45)96962080

Reg.nr.: 3296
Konto: 3296 684635

IBAN: DK18 3000 3296 6846 35 (international overførsel)
SWIFT-BIC: DABADKKK

Vores egne lejligheder i centrum af Prag:

 • Lejlighed Soukenicka

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er delvis renoveret i juli 2006 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Udover denne perfekte beliggenhed har lejligheden 12 kvm tagterrasse med sol hele dagen. Der er elevator i ejendommen.
  soukenicka

 • Lejlighed Havlickova

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret i 2007 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Lejligheden har to separate soveværelser, fælles stur og stort køkkenalrum.

 • Lejlighed Anna

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret i 2008 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Lejligheden har to separate soveværelser og fælles stue m. køkken.

 • Lejlighed Martha

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret i 2008 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Lejligheden har stor stue og hems med sovepladser. Der er køkken og helt nyt badeværelse.