Kontakt os

Vi kan kontaktes på følgende måder:


 • Ved hver overnatningsmulighed er der mulighed for at bruge vores bestillingskupon. Udfyld denne og tryk "send", sÃ¥ vender vi inden for kort tid tilbage med endelig bekræftelse.
 • Send os en e-mail pÃ¥ adressen info@billigovernatning.dk med ønsker og vi vender hurtigt tilbage med et godt tilbud.
 • Kontakt os via telefon: (+45) 40 55 75 66


Fakta


Billigovernatning.dk er ejet af:

Rejsemægleren


Braadalsvej 2B
9210 Aalbrog SØ
Danmark
Tel: (+45) 40 55 75 66

CVR-nummer: 13 19 90 94
Rejsegarantifonden: 1488


Kontakt:

E-mail: info@billigovernatning.dk
Hjemmeside: www.billigovernatning.dk


Vores hovedside:

E-mail: rejsmed@rejsemaegleren.dk
Hjemmeside: www.rejsemaegleren.dk

Vores egne lejligheder i centrum af Prag:

 • Lejlighed Soukenicka

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er delvis renoveret i juli 2006 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Udover denne perfekte beliggenhed har lejligheden 12 kvm tagterrasse med sol hele dagen. Der er elevator i ejendommen.
  soukenicka

 • Lejlighed Havlickova

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret i 2007 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Lejligheden har to separate soveværelser, fælles stur og stort køkkenalrum.

 • Lejlighed Anna

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret i 2008 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Lejligheden har to separate soveværelser og fælles stue m. køkken.

 • Lejlighed Martha

  Kontakt os!!!

  Denne Lejlighed byder velkommen med en absolut perfekt beliggenhed midt i Prags centrum i Prag 1. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret i 2008 og har fået nyt møblement, således den efterkommer de ønsker vores gæster måtte have. Lejligheden har stor stue og hems med sovepladser. Der er køkken og helt nyt badeværelse.